Friday, June 19, 2009

SATU HARI...........

BLINNNNNNGGGGG BLINNNGGGGGGGGG BLINNNNNNNNGGGGGG


TRY SENYUM SECOET JE......CONTROL...MASUKKAN JIWA DLM SENYUMAN ITU...


FEELING SERIOUS JAP.......TAKUT TAK...TAKUT TAK...TAKUT TAKKKKKFAEZ,YASMIN HANI AND PENGARAH AC DISINI......COMEL JE KAN DIRECTOR PROGRAM AC DISINI NI KAN...SEPADAN DGN CATRIONA ROSS!!!HIIHIHIH...TUNANG CAT RUPENYEEEEE...EXCLUSIVE KT BLOG I JEWWWWWW....ngee





SEMPAT LAGI KANNNNNNNNN...ANAK WAYANG SANGAT....HEHEHEHEHE SUKA POSE NI...FEELING DAYANG SULU SNGT...MAK MARIA FARIDA....HIHIIHIIH







EXCLUSIVE KAT BLOG I JEWWW....HIHIHIHI.....INI KE GIRLFRIEND JIMMY...YEZZZZAAAAAAA!!!!HAHAHAHHAHAHAHHA...CUBA TEKA.....






MASA AKU MASUK BILIK MAKE UP TERPERANJAT SNGT ....INGAT BANGLA MANA...RUPA2NYA AC MIZAL!!!!HAHAHA







AC MIZAL,AMYZA AZNAN,YASMIN HANI,SOBRI...(si sobri ni mmg best!!!



Assalamualaikum....
hai kengkawan...hmmm this week takde la citer yg hot...juz nak share dgn kowang
yg gambr2 aku amik last 2 week niadalah tuk program AC,hmm lagi satu,kali ni dah tak guna AC DISINI dah...AC saja...
aku enjoy shooting dgn team AC and dgn kwan baru aku..SOBRI,ala sobri yg pose dia mcm pelepah papaya tua tuuuuuu hihiihihiih
al kisahnya si sobri ni,buat aku dgn krew sume x kering gusi..ada je idea dia
dah tu selamba dan dgn muka paling tak bersalah sngt,bila dia buat lawak,muka dia mmg selamba badak,mc badak kat zoo melaka sngt!!!
aku dgn yasmin hani punyalah geram dgn dia,tapi bukan geram marah,tapi geram suka!!!
dia mmg talented ar,walaupun muka tak seberapa..hahahhahaahha tapi bakat dia.....WE LIKE AND WE ADMIRE!!! ....

33 comments:

cj7 said...

kak,aku rasa posing kau tak bleh lawan posing maut si sobri.haha

Desy said...

cam princess.......!

azryna abdul said...

cantik...

MJ WORLD said...

Lawa-lawa.... yang penting pose mesti gempak.. Soalannyer naper ada crown? jadi puteri ker?

amyza aznan said...

MJ.....MOTIF PAKAI CROWN NYER ADALAH KERANA MENJADI PELAKON GILER DLM AC DISINIIIIIIII HAHAHHHAHA

amyza aznan said...

CJ7...HAHAHHAHHA AKU SOKONGG,SI SOBRI NI MMG KELAKAR NAK MAMPOS!!!!GERAM AKU!!AKU ASYIK GELAK JEW..MUKA DIA BUAT MUKA TAK BERSALAH!!!

iena said...

wahhh enteprem tunang cat n awek jimmy..gitew kekdahnya..pape pon kak myza pose cantek la...

ayin said...

kak,ac pakai gelang yg dia jual 2 ker?.....(jual gelang-iklan jab)hihihi

diyanashukor said...

kak amyza meletop!! siap dgn crown lg...posing kene lebih kan kak...hihi..br glam...

amyza aznan said...

100 MARKAH TUK AYINNN......PANDAI AC BUAT IKLAN KANNNN HAHAHAHAHHA

amyza aznan said...

DIYANA...X BOLEH NAK LENTIK SNGT DAH...FAKTOR USIA!!!!HAHHAHAHAHA

ahmad said...

Hi there.. Still look the same and gorgeous always.

All the best.

amyza aznan said...

AHMAD ....HMMM AHMAD HUSSEIN KE

S. Suhana Ros said...

wow....cankerang emas...sgt cute...i likeee =)

intan said...

akak btol ke tu awek jimmy?terlepas la sy.hehe.anyway cute gile

doreen sutton / adorin ariff said...

salam k amyza...cun ler akak in green..ijau2 kan la bumi kekkeke...glemer g2....doreen blik msia nnt nk jdik pelakon gk la kekekke..dlu dh mula (shooting 3 hari then blah kekkekek)...

smoga akan trus maju ek..take care...

amyza aznan said...

doreen lari dari set yeeeeeeeeeee
hahhahahahah nape lari ...
penat kan acting ni
ni kt oberc la ni ye..
hmmm bila balik siniwwww

amyza aznan said...

INTAN...
TRY YR LUCK!!!HAHAHAHHAHAHAHAH

LaDy Bit said...

kak amyza mmg sporting habis lar layan peminat dier...caiyyyyalah!!!..
umur kak bape erk??

intan said...

haha!
gelak sakan eh
takpe2
sy da blh terima kenyataan
hehe
btw gud luck akak in ur kerjaya
muah2

Basikal Jepun said...

Akak! Keep Vogue ne...Ganbatte!! Yes You can!!!!

amyza aznan said...

domo arigato basikal japang hahhahaha
lainkali ajar akak ayat lain plak..asyik arigatoo je yg akak tau..huuhuhuhuuh

amyza aznan said...

INTAN
JNGAN MARAH TAUUUU
ITU GELAK NAK BAGI SEMANGAT!!GO GO GO INTANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HIHIHIH

Basikal Jepun said...

Akak ni funny lah!
ayat apa akak nak?
ayat maut ke ayat syahdu?
by the way 'U GOT MAIL' kat FB!

amyza aznan said...

BASIKAL JEPUN:
MAIL KE BLACK MAIL HAHAHHAHAAHHA

intan said...

haha
mane ade marah la kak
sy syg akak tau :)
heheh

Anonymous said...

ermmm bila masa dayang sulu jadi mak maria farida

doreen sutton / adorin ariff said...

a'a kak...doreen kt london..thn dpan blik msia dh..dh abih kontrak...

mmg pnat la shooting...dr pg ke ptg la..xlarat..padahal baru 3 hari..lpas 3 hari shooting xtra, dpt offer pelakon pembantu, audition ngn eddie pak - syukur 21...dh tau ms tu xdx kenderaan nk shooting kt putrajaya (putrajaya br bkk ms tu)..so, nk puaskan ati, g jeh la audition..just baca skrip ttp tidak 'melakonkan' watak tu..sbb dh tau ssh nk gerak pun..tp, kt ati ni still ada minat laa..just xtau cemana nk buat - ada keje ttp by the way...hmm...tp, belakon mmg penat laaaaaaaaa!!!!!

syabas kak amy sbb bertahan!!!!

JMR said...

benci+cinta=bencinta..tp benci+rindu=??????????????..BERUDu KE???:-P

seridewi83 said...

salam...akak...saya salah sowg peminay akak...nak tanya apa petua akak kurgkan berat bdn...saya baru pas bsalin,then pas bby dah tak breastfeed trus badan naik la...

sobri anuar said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaaah baru ari ni aku dapat bukak bloh kau ni..hanj..menyesal aku x bukak awal2.bagusnya ko tulis ttg aku..aku sayang ko nok. walaupun pujian kau berselang selikan kehanjingan melampau tapi aku sukessss sangatssss!! Nok TQ. Aku pun happy giler dapat berlakon ngan ko. SPORTING gila.Kerja jadi mudah sbb keprofesionalancapsmu ( aku tak tau mcmana nak eja perktaan menatang haram jadah ni..sorys banyaks2)Anyway tQ.Selamat hari raya. InsyaAllah kita bekerja lagi dalam produksi lain.Aku tengah tulis bnyak gak skrip untuk orang.Sekarang aku dah tau dah siapa pelakon wanita pilihan aku..yeah yeah..We will work tegether again okay.Thank u Sista..really from my deepest heart.I LOVE U-Sobri Anuar.(ye nok nama aku Sobri Anuar bukan Sobri Hanjing okay!!)Dah..

Wife to Firdaus Ghazali said...

wah...tantiknya kat myza ;p

myza said...

sabri mana tah tu??ala nak tgok AC yg ada kak amyza ni.Nway kalau Ac tu jadi bangla kan patutnya gelap lagi kulitnya huhuhu..