Saturday, May 30, 2009

KEMBARA TV3 AND JOM HEBOH DANGA BAY 2009!!!!

REACTION PALING GANAS!!!!!GRRRRRRRRRR ROARRRRRR!!!!ish ishhh(tngok ar budak2 SOFAZ,FIZO,kt belakang tu...pantang ada org amik gmbr..conpom ada terselit ...hiihihihihiihihihiih)
POSE MANJE MANJI ADIK FIZA AND AKAK MYZA.......HIIIIII
UWEEEEEKKKKK...HA!HA!HA!MCM2 JENIS REACTION KITOWANG BLEH BUAT..(laaaaaaaaa ada gak terselit...mata sape plak kat celah2 kitorang tuuuuu hihihih...ni mesti budak2 SOFAZ kan!!!)

ni masa KEMBARA TV3 singgah di SEGAMAT....


ni geng bus yg paling jahat sepanjang kembara tv3!!!!ada ke main tiger balm!!!!!


ni dlm bus.....kitorng mmg enjoy giler k,joint kembara and jom heboh kali ni...


ta!ta!abg busu ku....jgn noty tau...ni abg busu hntr i masa nak gi KEMBARA TV3!!!

maria tunku sabri,fiza my "kapla pecah geng"...and my very the manja"s adik...iqram dinzly...
fiza dng i mmg ngam ho!!baju nak sama design,sama colour...hihihiihihih

Yahooooo yabeda bedooooooo!!!!WOWWWW!!!ini adalah pertama kali aku ikut KEMBARA TV3,dan bnyk kali gak ikut JOM HEBOH..tapi,KEMBARA dan JOM HEBOH kali ni paling happening sehhhhh(chewah...tiru style org singapore and JB)ehehheheheheh..ye ar..ada geng gila2 yg mmg gila!!ada IQRAM DINZLY,ERY PUTRA,KENCHANA DEWI,MARIA TUNKU SABRI YG SEMPOI,BENGONG GAK...HAHAHHAHAHA...FIZA...fuhhh best giler...dgn BIG BOSS MR SANTOKH dgn CIK MAT yg sporting and the very theeeeeee ....

Syok layan org segamat,kluang,jb singapore yg ramah tamah,baik hati!gempak mmg gempak,dgn sambutan yg diluar dugaan,pastu sepanjang perjalanan seronok nye,rasa macam menteri pun ada,al maklum la,di escort oleh abg2 polis dari KL smpi ke JB!!time kasih abg polis.walaupun kulit jadi gelap(kalau tak ikut kembara pun...tak la putih sangat hihihiihi) ,tapi pengalaman bersama kawan2 yg buat aku tak kisah,aku seronok...hitam pun hitam la,bukan tak boleh putih balik.hihiiiiiiii


ok....nanti aku sambung part two...lebih detail...lebih style.......WOW!!!!!

31 comments:

ira_kecik said...

kak amyza......welcome to JB.... seronok nyer korang datang JB ada Jom Heboh kan, but so sad saya tak leh gi Jom Heboh tu sebab ada wedding invitation..... sedihnyer....sob...sob...sob....

Anyway I follow u........ kalau rajin singgah la blog saya....

R LEeN said...

tolong...............
aku jeles wei!!!!!
aduhai.......bila aku kat jb...xnk ke jb.....aku kat segamat dia g tpt lain lak.....cene nih....

Nana said...

wow!!!! (heheh..tingat plak tag line time sehati berdansa)

beznye....kembara...

amyza aznan said...

IRA KECIK...kita seronok tul kat sini...x sangka baik budi bahasa org jb...x pe..insyallh tahun depan panjg umur kita jumpa kat jom heboh lagi k!

amyza aznan said...

r leen:alllllaaaaaaaaa cian budak tuuu hihihiih dia jeles sbb x dpt joint...meh ar dtg danga bay ni..

amyza aznan said...

NANA:wowwwwwwww!!!!terbayang tak muka akak dgn abg busu?hihihiihih

R LEeN said...

aduh akak jeles bangat nih....
bengang3...
kwn sy(shida) pun ada gaks kat sana keje gerai maxis tuh bakar2 sy xdapt g sana...
akak kemslm jek lah kat dia tuh huh!!
arghhhh.....taon lpas g, jomheboh lecak banget+sesak+jam(org pun jam) tu yg malas nk p...lg2 dah ada baby ni ha....
akak amek gbr byk2 htr kite eh...
special r kak xnk kongsi2....ahaks...lebey2 plaks...

xpe kak.....sy bg jgak email sy walau akak xnk bg...
roslina.hanim@gmail.com

akak......sy tunggu tau!!!

k2 ni nk tengok cerekarama...
syuh syuh syuh...jgn kacau!!!

amyza aznan said...

hahahahhaha r leen nanti akak kacau ko punye geng tu k...tq 4 yr blog add tu...ni tgh tngk cerekarama gak ni..hahahhaa tgk muka sendiri weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

R LEeN said...

akakkk.........

btul ke kat muo tuh?

huh sy kat muo r nih!!!

akak kemsalam dia ea!!! huh ni makin aku jeles nih weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

akak ni jeles sgt r...sian abg sani tuh!!!

~~fAdzErRy thE GhOsT biRd~~ said...

jom jom jom heboh!!!!
kak amy, esk kita jmpa ek klu de rezeki.....

wah, best r citer td... kerana kasih.... best2..

princess_eryna said...

akak kat booth mytv3 ngan raja farah kn?.... nampak muka akak...........heheheee

noor asyikin said...

amboi kak cepat jugak hapdet ek. idup org melaker!

Mama Adriana said...

bestnya org gi jom heboh... mesti heboh la tempat tu.... akak, sy add blog akak yer... jgn mare

~diAhOntHeblOg~ said...

nk ikotttttttttt.....hukhuk smpe ati kak myza tgalkn kite..uwaaa....majuk jap..;p

~diAhOntHeblOg~ said...

kak myza..dahsat ler adegan tampau menampau KERANA KASIH..hikhik..cian kak Ogy nanges jerk atas katil..slalu nmpak kak ogy yang garang..ni da terbalik..ekekkeke

amyza aznan said...

r leen...mesti ar jelessssss...pompuan tak jeles tak gerekkkk!!!hihihihihii

amyza aznan said...

fadzery gbird;jump tak kt jom heboh tadi...apsal tak panggil...lainkali panggil laaaa

amyza aznan said...

diah;hahahahhahahhahahha lainkali akak nak tanya kak ogy...takut tak kena marah dgn adikkkkkkkkkkk takut tak!!!???hhihiihi

amyza aznan said...

princess eryna;apsal gelak....hmm mcm sesuatu jerkkkkk

ida said...

salam amyza...
wah cantik la you sekarang ni..
berseri seri gitu!
suka tgk you berlakon...real gitu!!

princess_eryna said...

x de ape laaa kak myza... nmpk laaa akak interframe time Tabah tgh talk...kat tv3 laaa...

AinDayana said...

huhuhu..akak......bestnyeee...best tgk akak..selamba jeee..hehhehe....hari tuh sepak kak ogy kan...seram jee tgk...sepak betui2 tuhh..agaknya sakit takk??...kukkuikui..pe pun..akak mmg best selambaaaaaaaaa...paling best mase cite tan tin tun....

amyza aznan said...

pwencessssss...terkezut akak..ingat apa tadi hihihihi

amyza aznan said...

AIN MANA ADA LEMPANG YG TAK SAKIT...KUIKUIKUIIIIIII....TAN TIN TUN TU RINDU SNGT TIME2 TU....

Akuro Sakakibara said...

nak tanya sket... lipstick kamu lawa.. brand n kaler ape yea??

Nana said...

aik mana entry pasla burok siku tu?ehehe

D'Rimba said...

Akak pandai berlakon sebenarnya percayalah..........Cubalah berlakon dalam cerita arahan Rashid Sibir pula.

amyza aznan said...

akuro akak pakai mac...
hmm colour yg natural je
gi mac pilih yg natural k..

amyza aznan said...

d rimba...dulu selalu berlakon dgn rashid sibir
tp selalu nye dia amik akak berlakon cerita komediiiiiii hihihih

amyza aznan said...

nana...thread tu dah deleted
lagi lama thread tu kt dlm ni lagi sakit hati!!

Anonymous said...

bf raja farah or bf si fizza?