Sunday, May 24, 2009

ROZITA CHE WAN NIKAH...BIAR BETIK!!!!!!!


Hmmm...aku tgh facebooking sementara nak tunggu scene aku,tetiba aku terdengar mamat yg berlakon jadi hubby aku ni bercerita bersungguh2 TANPA rasa confident...hiihihihi,dia ckp client dia ada gmbr nikah datuk k dgn rozita che wan!!HAH!!!BIAR BETIK!!...aku pun terus kuatkan frequency telinga aku...hihiihihi...pastu,borak punya borak,tup tup ..assistant director aku ni baik gak dgn rozita che wan,dia pun sms...tanya dgn rozita...nak tau rozita jwb apa?..."eh,mana tau ni.."....."dah kuar paper ke..."......pastu sms yg last dia ckp"ni i tgh pintal2 misai dia lani...HAHHHH BIAR BETIKK!!!...harap2 apa yg aku dngr tadi tu,hanyalah gurauan dari ita,sbb aku tau ita ni sebenarnya kuat melawak!!mungkin dia pun dah tak kuasa menafikan,nafi pun org tuduh gak...ish..harap2 ni sume adalah dusta semata2..mak iti kawan lama,mak ita plak kwn baru...tapi,dua2 kawan..harap citer ni tak ujud la ..aminnnnn

41 comments:

FiNCRiNLiSsa said...

LOLS

Watie Aziz said...

Wah....pandai gossip yer? nak ganti amboi amboi amboi ker? ahaks..well, tahniah to u sebab dah jadi blogger! heheh..congrats!

Ceritalah pasal ur dotter dalam nih, masukkan picture, boleh share2 ..i pun baru berblog jugak nih. Anak dah 9 bulan baru semangat nak watkan blog khas untuk dia... nanti besar dia boleh baca kan ..tgk sendiri tumbesaran dia ..heheh..

rajin2 singgah my baby blog kay ! http://geniusqarissa.blogspot.com

selamat berkenalan keep in touch! i follow ur blog dy!

princess_eryna said...

hahahaa!!!... biar betik!!!.... harap2 ianya hanya 1 gurauan...huhu

Eina said...

uiks.... biar betull... mcm xde org lain daaa....
kak myza, nanti risik2 lagi.. bikin panas je boleh gegar satu malaya nih...hehe.. kesian mak iti kalau ya betul lah betul ceritanya...

AinDayana said...

biar betuiiii..dok pintal2 lagi..klakonyeeeeee....

amyza aznan said...

WATIE:bukan gossip...tolong betulkan cerita yg disebarkan oleh org lain...sian kengkawan kita hihiihi..nanti kita merayap blog awak k...seronok ada blog nikan...
PRINCESS;ah ah..harap2 bukan buah betik laaaa hihihihi
EINA:wokeh dear...hhihihihi
AIN DAYANA:mula2 pintal misai,jg n kena pintal dah lerrrr akuttttt hiihii

princess_eryna said...

u ni klako jugak erk... sblm nih x follow sgt u punye lakonan... tp start sehati berdansa tu... mcm best laa plak...

CIK CT said...

slm..kak myza...tahniah coz dah ader blog sendiri..update2 selalu tau..syok berblogger nih..jalan jalan la kat blog cik ct ok...

amyza aznan said...

PRINCESS:mekasih coz dah mula minat kat kita...harap2 akan terus menyokong kiri ni ye dlm industri ni tau
CIK CT:ah ah mmg seronok rupanya berblog ni ek,apa addd cik ct,nanti boleh jalan kat blog awak tuuuuuu

My Reality and Fantasy Journey said...

Hardcore blogger bebeh! heh heh, senang senang tu blog walking laa, my blog @ www.armyofhope.blogspot.com ada lawak lawak untuk tenangkan fikiran

amyza aznan said...

reality and fantasy...hiihihihih txs visit my blog....mesti best blog u tu kan..bleh gelak2..sat lagi i merayap kkkk

My Reality and Fantasy Journey said...

wahh wahh wahhh, cepatnya dia approve dan reply, confirm tengah fikir apa nak update kat blog, bestkan blogging ni, hehe, confirm 24jam lekat jaaa kat laptop tu, hehe. lagi satu nak bagitau, you writing style memang best, bersahaja dan menghiburkan, keep it up!

acik ayu said...

hai kak amyza.

ni acik ayu ni.
yang kat facebook tu.
hua3.

dah jd follower akak.

nati meh la singgah:http://whohaseverything.blogspot.com/

hehe

amyza aznan said...

hahahahahha acik ayu..dimana jua ko beradaaaaaa wokeh roger,nanti akak akan bertandang kt blog awak tu...ni masih terkial2 lagi ni...hahahhahha

~diAhOne~ said...

akak..nk folo u..hikhik..u pon folo me ler..ciyum cket beby tuk kite ek..ha..pasai rOzita tu mmg xbtoi pon..saje je mulot dorg jaat..kalo die bini dato K xkn la die leh kua ngn membe i..hakhak..

CIK CT said...

slm kak myza..
add cik ct kat http://ct1984.blogspot.com
x pon akak klik jer kat nama cik ct kat atas tu..krg dia kuor le ok..

Ogie said...

Ayoyoyo Myza......takmo lah kan....Kak Ita tak kan nak down kan kak Iti......he he he....mudah mudahan ianya hanya rumors. Takmo laaaaa.....jangan lah kacau kak Iti tu.....cian dia kan Myza...

Luv u Myza...kalau turun JB jemput singgah rumah akak....;) Winkk.....
www.zeeiszee.blogspot.com

Selamat berjaya dik!!

princess_eryna said...

tp kdg2 kn...bile tgk lakonan u tuh... rase geram & meluat pun ade.....hahahaaa...jgn marah...

senang2 nnt view laaa blog i
http://princesseryna.blogspot.com
&
http://suarahatiberkata.blogspot.com

tinggal2 kn laa jejak kat blog i tuh yerr....

azryna abdul said...

akak ni mmg kelakar la..minat akak belakon..sy follow kak myza yek..

r leEN said...

akak....huhuhu.....kite da tengok iklan cite kerana kasih tuh.....huhuhuh garangnya akak.....xsabar nk tgu cite tuh.....mai2 la lawat blog kite

Nana said...

heheh..cian mak iti & mak ita.
xpaham btol...udah2 ler tu..bile nk abes cite2 gini kan?
mak iti la paling kesian

doreen sutton / adorin ariff said...

hallooooooooooooo...selamat berblog....

xtau nk kata apa nih..just kata hello laaa..nnt lelain kali i will write more hehheheh...

doreen sutton / adorin ariff said...

nk gk la u lawat blog kita hehehhe...tp..kita perlukan add email u hehhe..kita private blog kekkekek....

teruskan berblog yer..jgn sekerat jalan jeh...

tq....

Akuro Sakakibara said...

sy nk link jugak ur blog..
tapi my blog require password kalu nk login.. hehe kasi email leh invite..
ada fb jugak x?

amyza aznan said...

salam kengkawan'ssss...sayang kowang...pepagi dah buat i senyum lebar..ok nak kena chow gi buat gigi tuk jom heboh,nanti sambung...
EMAIL:amyza@mastershot.biz
FACEBOOK:amyza aznan

Ogie said...

Waaaa.....Myza nak turun Jay Bee!!!yeyyyyyyy!!!!!

Welcome!......i'll find u there then!!


Take care

princess_eryna said...

biar nampak canthek lg gigi tu yerr......

mrsshazlan88 said...

kak miza...kiter dah link kan akak kat blog kiter..n kiter amik citer akak 2....xpe kan??

amyza aznan said...

princess kopak duitttttttttttt uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

amyza aznan said...

88-ko nak link apa2 pun ko link la akak x marah,akak x kisah...bak kata azwan..ADA AKU KESAH,CAK CAK CAK CAK CAK,CAK!!!HAHAHAHAHHAHAHAH...geli la lagu niiii

amyza aznan said...

kak ogie sayang...kita jumpa kt jb k,kita posing bagai nak rakkkkkkkkk hihiihihih pastu masuk kt blog wokehhhhh!!!

Akuro Sakakibara said...

sayer dah invite kamo =)

FiNCRiNLiSsa said...

kak amyza.. link lah my blog. kita story mory pasal baby.. NAK?

www.sugarfinfin.blogspot.com

:))

Nanti kalau ada story lagi pasal rozita ni, jgn lupa update.. nak tau gak betul ke tak betul ke yg dia dah kahwin tu.. harap2 tak betul lah!

Take care!! saya dah set reminder utk cerekarama sabtu nih!!!

R LEeN said...

knp skrg nih asik ada muka si saida dgn sairah tu?
saidah tu tau la dtg dari mana....tp sairah?
aduhai knp la aku xsuka dia ni....

princess_eryna said...

lorrrr....kopak pasal ape plak????.... x nak kerr letak gambo anak tuh??... last tgk myza & baby dlm rancangan ketuk2 ramadhan last year... mesti da besar da kannn???

aLya said...

harap² citer tu x betoi..cian mek ct ku..amboi ahkak da de blog eh..x sangka ok..sokmo updet ok :P

tiddy said...

best r akak dah dh blogger ni..suker nengok lakonan akak..yg paling aye suker, citer Tan Tin Tun tu...
smoga success sokmo kak yer..

azuin vulpine said...

haaahahhaaaa.. kak amyza ni mmg kelakar.. walaupun sy kenal akak kat tv je, dgn ade nye blog ni, terasa dekat je..

wish you lots of luck in career.. :D

Photographer RAZAK RAMLI said...

Lawa sangat Rozita...
Sapa la bekas laki dia?

SYAZANA FREELANCE MAKEUP said...

HYE KAK AMYZA...AHA SUKE TENGOK AKAK MASE SEHATI BERDANSA YANG SEASON LEPAS....BEZ TU...LAGI2 BILE AKAK NARI YANG MORE TO HIPHOP TU....AHA..AKAK JOM VIEW MY BLOG...fab-lane.blogspot.com
if u don't mind...mane tau akak boleh tolong mane patut...tq....=]

normi nieza said...

nie edisi terjah ker aper kak amyza....hehe