Wednesday, May 27, 2009

SYANIE OH SYANIE!!!!!


Aku kawan dgn syanie dah lama,tapi drama RnR ni merapatkan aku dgn dia.tapikan aku suka panggil dia CANIE!!!COMEY kannn..hmmm...habis shtg RnR ni buat aku rindu plak kat dia.nak tau kenapa....,masa shtg aku rajin buli dia,dia lagiiiiiii la suka buli aku!!hihihiihhi.part yg paling best sekali aku suka GIGIT lengan dia,tak pun aku sandar kat badan dia,dia pun suka sandar kat badan aku!!!?????hahahhahahha acah ajeeee!!

Ok...aku pun sebenarnya nak minta kita semua berdoa semoga canie selamat menjalani pembedahan esok di damansara specialist...aku call canie tadi,aku x bleh nak ckp lama...sebak sngt..[ke...takut prepaid habisssss!!!!!]hahahahahah kedekut punye kawan,shtg sana sini...!!!hahahahhaha...eh tak lahhh sebenarnya,jujurnya...aku sebak...kalau sesiapa dah kawan dgn canie ni,conpom akan cepat rasa sayang dgn dia..

Anyway....aku doakan canie bobok akan selamat and cepat sembuh...pastu aku boleh gigit kat perut dia plakkkkkkk!!kakakakakkakaka

24 comments:

Haddy Haswyra said...

berdoalah untuk kesihatan syanie dan murahkan rezeki syanie..kat amyza takpa..Dia dah ok dah..hahahaha

R LEeN said...

iyela.....
kite doakan sesama....
bagus la dia jalani operation tuh...
demi untuk kesihatan dia jugak...

amyza aznan said...

haddy babab kangggggggg...ustaz tolongggggg hehheheehe

amyza aznan said...

r leen...aminnnnnnn...harap dia cepat sembuh,sihat!!

R LEeN said...

kak myza!!!
rajin akak berblogger.....
belajar dgn abg eizlan masa shooting kerana kasih ke?
best kan dapat bual dgn artis mcm ni....mcm takde jurang plak...

CIK CT said...

slm k myza..tu la sesama la kita berdoa ok..cdeh jugak..br jap td dgr kat radio psl k syanie nih...moga2 sumernya berjalan lancar

CIK CT said...

oh kak..tukar la background blog..kasi cun melecun skit..mesti meriah nnti org2 yg menyinggah kat blog akak nih...

amyza aznan said...

releen ni sume virus abg eizlan la ni...habis dia viruskan akak dgn kak ogy!!!!

amyza aznan said...

ct..ni tgh terkial2 ni ....heheheh almaklum la..tak berapa maklum lagi hahahahahhaha

My Reality and Fantasy Journey said...

kenapa dengan shanie? sakit apa? cuba cerita sikit, nak jugak tau apa al kisah. amyza dah jadi power blogger dah, dah sangkut dengan blog, heh heh

~diAhOne~ said...

kak myza, sampaikan salam tuk kak CANIE ek..hikhik..mOga die cepat sembuh..kak myza jgn la buli die tau..die buli akak xpe..wakakakak

Akuro Sakakibara said...

biler syanie mula operate? ape yg sayer ingt pasal syanie ni.. penah baca kat mag... she said dia drive dr kl ke penang 3 jam je ngan waja ijau nye

Nana said...

semoga cepat sembuh wat syanie..
kak amyza..boh ler gambo anak, pastu kasi makeup skit blog tu bagi ceria seceria tuan empunye badan...ekekeke..
pastu klw xde keje tu moh ler..mrayap blog kita..

CIK CT said...

hehe..nak ct ajar ker?..anytime jer..ckp jer..x susah pon..mesti akak seronok nanti..rs mcm sentiasa nak berblogger je..tp best ar akak reply komen2 kami..rs dekat jer dgn akak nih..

Nana said...

smoga cpt sembuh syanie..
kak..kasi makeup skit blog bagi ceria seceria tuan empunya diri.
klw sng2 tu moh ler singgah blog kita, follow skali k.heheh..

Cik Faridah Huda said...

hi kak myza...
first time nak komen neh....
hope cik syanie kiter akan sehat...
mudah-mudahan.....den bleh kembali berlakon....wa wee..junior juice...

Geeda said...

akum kak myza...

akak ni makin lama makin kiut...slim memanjang...best jer. sama2 la
kita berdoa kak syanie cepat sembuh dan segalanya selamat...amin...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

salam kak amy..
syoknye dapat borak cm ni..
kak syanie sakit ape kak...

azryna abdul said...

xpe kak virus ni bagus utk kesihatan hehehehe..terus kan berblogger...

moga kak syanie sihat amin!!!!!!!!!

princess_eryna said...

semoga syanie slamat dlm menjalani operation tuh... syanie tuh mmg comel.... suka kat dia... kirim salam kat syanie erk....

amyza aznan said...

kengkawanss sorry lmbt reply...busy dgn kembara jom heboh di segamat,kluang..pastunsmbung jom heboh 2 ahri kt danga bay....lambt sikit up date...anyway canie operation gastrik...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

oic...gastrik ke..
smoga kak syanie selamat menjalani pembedahan n cepat sembuh..

akak bizi erk...takpe...janji masyuuukkkk...hiks

nAnA_jAnEz said...

askum kak myza..yeay...akhirnya ade gak akk blog...bru best dapat bace celoteh akk..hehe..
2 kak syanie..moga cepat sembuh...

fadzree said...

asalamualaikum...
yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

hrp2 kak canie smbuh la ek...

hmm..
kak amy,
wah!! best nih.. sure2 la fad akn always baca blog akk.. suuuuka sgt2...

nnti akk msk r kt blog fad ek... pstu dont lupa2 komen tau...

insyaAllah jumpa kat jom heboh ek...

jom jom jom jom heboh2...