Thursday, September 3, 2009

LINDA ONN MENYAMPAH KAT AKU!!!


SALAM!!!
hello... ko dah lupa pasword ko ke...itula dialog yg terkeluar dari mulut inda(linda onn) ,aku panggil dia inda...manja je kan...inda salehhhh...eh salleh tu bopren inda keee.....kotttt... hahahhahahahah
jgn marah inda!!!
nak tau kenapa dia menyampah kat aku......
ye la...dah berbulan aku tak update blog...aku busy cari duit,bukan mcm dia,keje manja2,duit dtg cari dia!!succesfull businesswoman kannnnnn.heheheheh(drolling)!!
.
ok...sambung balik citer...
pastu dia sound aku...."wei myza,ko dah lupa password ke""wei,aku dah benci ar tengok,menyampah aku!"la tercongang2 aku jap,password apa?nape plak benci kat aku,takkan la pasal aku salah publish address blog dia,dia benci kat aku!

legaaaaaaaaa...rupa2nye dia swuh aku update blog,dia dah fedup tgk kisah bibik yg aku sayang sngt tu!!!hahahahahhHAHAHHAHAHAHAHAhahahhahahahHAHAHHAHAHAH
ok la....ok la aku update!!puashati dah cik linda onn!!!!!!!!nanti kalau ko tak update blog ko,aku plak akan sound ko ayat yg sama!!!!ngeeeee
nway...tq inda...concern ko kat aku kan....sayang indaaaaa!!!

37 comments:

sI tEDI said...

sound mesra gitu kak!!

lillies said...

salam...
wah...!!rindunye saya dengan cerita2 akak....ni baru akak muncul....huhuhu..happy blogging ek...kalau rajin singgahla ke blog sy ek...saya dah polo akak...

miss u...

shazika said...

fuh...

ingatkan gossssiiipp panas apa td kak
sy pon tertunggu2 gak akak update belog ni..ol da best kak..nnti kalo perlu pelakon tambahn contct2 la yek

hohohoho

salam romadan

QueenJah said...

salam kenal..
salam ziarah..

Monalea said...

baru ambik. lama dha tunggu akak update blog.selamat berpuasa kak

bspotgurl said...

ler.. ingatkan ape kes lak linda onn nyampak kat myza nih

aLya said...

e'elek akak ni ingat ke nyampah ape td cet..bkn setakat LO je nyampah ai lg benci sbb akak x apdet blog kah² T__T

Mummy Zuan said...

ingat kan cita betul linda onn bency amyza..hm..takpa amyza..kami faham kerjaya myza...kami setia ni tunggu update...

AngahSayang2314 said...

hai kak macam gitu la update blog... saya minat akak.... lagi satu cita akak dalam masak lomak cili api tu best la akak jadi minah brutal senang tak bawa watak tu?

ada said...

akhirnya!!! update gak kak miza ni.. saya pon dah buhsan tgk gambar bibik akak je.. heheheheh

~leen~ said...

kak myza yg cumil~~
update apakah ini??
hehe...
majulah lakonan utk kak myza!
Eh salah, majulah akak utk lakonan!
nyanyi pun bulih jugek.. hehe

nashanadz said...

pandaila letak title gitu..wkakakaka...sti ramai kak nam2 yg nak tau betul ke?ape cer?itu ini...hmmm..upenye pasal xupdate blog..ampesss.ekeke..ala, kalo sis linda xkate gitu, mmg berlumut arr blog sis amyza ngan cite bibik comel tu..hehe

siti murni said...

salam ziarah...

suspen..ingatkan nyampah sebab ape la pulak...hehe

MrPayid said...

huh, sy pun "nyampah" tggu akak update.. tggu cerita br jgk.. kalu akak busy, meh bg password kat sy.. meh sy hapdatekan hr2... kelas gitu2..

amyza aznan said...

HAHAHAHAHAH SABARRRR SABAAAR JGN MARAH!!MAAFKAN HAMBA YG TERLUPA,PELUPA INI....HAHAHHAHAHAHAH
JANJI LEPAS NI AYE AKAN SELALU UPDATE ACCOUNT BANK!HAHAHAHAHHA EH SALAH UPDATE BLOG!!

amyza aznan said...

MR PAYID;
HAHAHAHHAHAHA AMBOIIII BLEH GAK TOLONG UPDATE KAN BLOG,TAPI TAK BESH AR MCM MENIPU LAK?
ALAAA BUKAN DIORNG TAU KAN KAN KAN

amyza aznan said...

LEEN;
TUTUP TELINGAAAAAAAAAAAAA
AKAK NAK NYANYI NIHHH HAHAHAHA

amyza aznan said...

ALYA;
UHUHUUHUHUH TOLONGGGGGGGGGGGGG ALYA NYAMPAH KAYT KAK MYZA...TOLONGGGGGGGG

amyza aznan said...

LILLIES;
HIHIIHIHIH I BUSY AR...
APA BLOG NYE

amyza aznan said...

ANGAH SAYANG';
HIIHIHHIHI SUSAH GAK AR NAK BAWAK WATAK UMUR 17 TAHUN KONONNYA!!!POYO JE..HIIHIHIHIHI

amyza aznan said...

MUMMY ZUAN;
KITOWANG BEST FWEN,DIA TAK BERANI I NYEEEEE
I BANTAI DIA NANTI!!IHIHIHIHIH

lillies said...

salam...
harap2 akak sehat ye wlaupun bz...

ni blog saya : crazygeminigurl.blogspot.com

take care..

Ogie said...

Salam...

Weiii......Myza...mano ekau poei???
Bezaman tak balik...dah besawang dah bilik eaku ni ha....balik balik muko bibik eh yg kua....nasib baik lah "Inda" tu sound...kalo tak.....bilolah dio komeh bilik eh yg besawang ni...

amyza aznan said...

OGIE;
hahahhahahaha adoiii ampon arr.ok kalau ada labah2 dah jom kita nyanyi ramai2....1...2....3...
SATU LABAH2 CUBA PANJAT PERIGI,BILA HUJAN TURUN LABAH CEPAT LARI...HAHHAHHAHA

natasha said...

kak myza...kak linda memg bek hati and sgt concern... sbb tu kami ni syg dia... syg L.O.O.K forever...
kak linda memg bos yg sgt baek gitu... muahhh...

Cik Yuki said...

finally..
best ar bc citer2 akak..
update ar slalu k !

My Reality and Fantasy Journey said...

lagi lapan kali ko malas update blog ni, den sumpah ko jadi peti ais tiga pintu, baik ko update jooo selalu

All About L.I.N.D.A O.N.N said...

Yo! L.O here ! Huh..akhirnya!! Dah..dah...Linda Onn dah tak nyampah dah dengan Amyza ni.. I love u Amyza! Rajin2 update blog,k.

superclothing said...

ingin tahu tentang artis malaysia??

http://superclothinghero.blogspot.com/

~PakKaramu~ said...

Berhari raya dengan pengertian takbir

Ms AiReEn MoHd said...

wakakakak ko kan sgt the lawaks...fadan muker ko kene sound tepet ngan kak inda ha...ko memain kang die simbah ngan kuah asam pedas panassssssssss die kang ...baek ko rajin skit update eh kak

atty's said...

tahnya ,myza..ko update le selalu ..

LaDies 09 said...

yaa bukan kak linda je menyampah dkt kak amyza saya pown sama...hhahhaaa...knp la punya lama akak x updated blog...mata saya dh pedih dok baca menda yg sama jew..hee

Atiesya said...

like u

Atiesya said...

minat sangat kat u...

Maya Qistina said...

Salam u ols...

I ingatkan td story hot ape ler td...ingatkan u ols ader crisis dgn kak Linda...rupanye nan ado...hehehe

miss BazLa' said...

kelakar jugak kakak ni eh..hahah..

nway, suke lar tgk akak berlakon Nenek Kebaya...

=D
All the best for all..
May Allah bless you..ameen