Saturday, September 5, 2009

Jom sama sama kita....

JENG JENG...!


kengkawan fb gak yg bagitau tadi...diowang swuh akak beli paper...
(Sedutan dari FB aku...link berita harian aku tak jumpa daaaa)

TQ TO NORMAH BECHOK...KERANA MEMBERI HIGHLIGHT PADA FACEBOOK AMYZA AZNAN DAN KERJA AMAL "AMYZA AZNAN FAN CLUB"UNTUK "RUMAH KASIH SAYANG"(KHIDMAT BAITUL MAHAHBBAH".....syukur....berita yg positif...

Kata-kata dari RKS
Salam.
Jutaan terima kasih kami ucapkan kepada Amyza Aznan Fan Club (Group FC), terhadap penghuni warga Rumah Kasih Sayang.

Kami disini semua sihat, dan kami mendoakan agar pihak Amyza dan Groups FC sentiasa dirahmati Allah dalam menjalani bulan yang mulia ini.
Adalah amat berbesar hati, kerjasama diantara pihak Tuan. Untuk pengetahuan, anak-anak di bawah jagaan RKS ini mempunyai team kebudayaan. Mereka berbakat dalam bernasyid, tarian sufi, bermain alat muzik. anak-anak ini sering mendapat jemputan untuk membuat persembahan.

Akhir kata, kami berharap niat murni dari Amyza dan Groups FC, dapat menghiburkan warga Kasih Sayang.
Mudah-mudahan sumbangan dari pihak Tuan yang bermurah hati akan dinilai oleh Allah dan kami dahulukan dengan rasa syukur dan setinggi-tinggi terima kasih.

Ustazah Habidah Binti Abdullah

(Pengetua)
Rumah Kasih Sayang.
http://rumah-kebajikan-kbm.blogspot.com/




So..harap lah dapat kita menyumbang sedikit sebanyak...janji kita sedekah...:

(Dari AAFC Admin:)
Hi to all AA FC,T Shirt AA FC kini boleh di tempah melalui email:

aafcfb@gmail.com

Sertakan dengan:-

Nama:
Alamat yg hendak dihantar:
No tel:
No Ic:
Saiz baju:

Kami akan memberi detail pembayar melalui MayBank sahaja!

RM35 PERCUMA penghantaran seluruh M'sia.
Setiap pembelian T Shirt sebahagiannya akan disumbangkan ke rumah kebajikan atas inisiatif Amyza dan AA FC semua!

Terima Kasih!


13 comments:

MrPayid said...

budak2 rumah RKS tu leh main alat muzik ek?? alat apa ek?? kalau boleh main chaklempong and seangkatannya leh la kita adjust2.. sbb mmg tgh cr.. utk event special convocation.. tapi xleh letak harga mahal2, sb kami pun budget..hu2

ajahare said...

kita sama sama jom..ha..ha

mybreakfastclub said...

selamat hari raya :')
i 1st time here..
what a greatttttt blog!
i link u :)

mybreakfastclub said...

selamat hari raya :')
i 1st time here..
what a greatttttt blog!
i link u :)

pastelbags said...

bilenye nk update ni kakak oiii

love,
pastelbags

Anonymous said...

Selamat Hari Raya, 1st time singgah sini.... seronok baca cerita kat sini...



www.e-wanita.com
http://aefy2ndstuff.blogspot.com/

Anonymous said...

EUMORA..Bar Ajaib..menyelesaikan segala masalah pada kulit anda terutama segala masalah pada kulit wajah.Lihat kesannya selepas hanya 3 minit. Kepada yang ingin menjadi USAHAWAN EUMORA..pendapatan RM16k pada bulan pertama menanti anda serta keuntungan jualan runcit sehingga RM50 bagi setiap mini bar. Ayuh sertai kami. Emailkan nama,lokasi dan no hp anda ke laz5_77@yahoo.com . Bersama-sama kita menjana rezeki..InsyaAllah..

Anonymous said...

EUMORA..Bar Ajaib..menyelesaikan segala masalah pada kulit anda terutama segala masalah pada kulit wajah.Lihat kesannya selepas hanya 3 minit. Kepada yang ingin menjadi USAHAWAN EUMORA..pendapatan RM16k pada bulan pertama menanti anda serta keuntungan jualan runcit sehingga RM50 bagi setiap mini bar. Ayuh sertai kami. Emailkan nama,lokasi dan no hp anda ke laz5_77@yahoo.com . Bersama-sama kita menjana rezeki..InsyaAllah..

LaDies 09 said...

hello sweet sis plzz give your wishes support for our spm09..

Nidza said...

salam kak...

bestlah baca blog akak ni...

uNa said...

CROCS, CROCS, CROCS, 100% ORIGINAL CROCS SOLD HERE :) CLICK US! CHEAPEST IN TOWN, FREE POST AND FREE BAG! HURRY JOM CUCI MATA :) MONEY BACK GUARANTEE!

http://unashop.webs.com/apps/photos

Sorry boss! tumpang iklan..hehe bukan ape, manatau nak beli kat anak2 ke, kat mak diri sendry ke :)suke gile ngan kak amyza okeh! mmg sempoi, tak hipokrit! huhuhuh..okay kak amyza boleh promote kan Crocs ni kat gang2 artis, kompom brg ori mcm butik harga murah sket jeee! hihihih ;)

btw, haritu kenduri kawen adik saye, abg koko pak andam nye..hehe ingat nak ajak kak amyza sekuarga, tp dia ckp u guys bz ngan sehati berdansa plak..hehehe

Ijan said...

update la blog.nak bace entri baru..huhu

myl0vely said...

100% geniune Eumora facial bar with geniune sticker (Year end cleareance stock Prommotion)For those interested plez cntact me for special price offer . EumorA Facial Bar for only RM70/bar.Free postage within Malaysia. Location Kajang,Ampang,Shah Alam for Cash on Delivery... Place your order today!! While stock last ;) Msg/call: 019-3385905.Email : mylovelyeumora@gmail.com ;)
Normal price is RM 95/bar.1box(4bars)= RM 380..But now i want to clearance d stock..I offer RM70/bar, 1box= Rm270