Saturday, February 19, 2011

aku rindu blog aku!!!!!!!!

assalamualaikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!ya allah lamanye x jumpa kowang!!!!bnyk benda yg i nak update u olls!!!ya allah...mmg busy sngt!!!!dgn twitter,fb,iphone,ipad,bb....sampai terlps blog!!!!ye la sbb nk share citer kat blog ni nk kena concentrated,tenang tanpa gangguan...ESPECIALLY gangguan anak2 advance skunk ni kan!!!kita tekan A dia dah tekan ABC dah!!baru nk susun ayat baek punye......dah terjerit plak bergaduhhhh!baru nk type balik....."mommy nak susuuuu"......baru nk duduk balik......"mommy nak berakkkkkk".....laaaa bila aku nk siap type blog daaaaa!!!!hahahhahahahahhahahahahhahahahaha

31 comments:

normi nieza said...

hahhaha...say dgn kusyuk baca blog kak amyza....tp tak habis taip daa...hihik...:)

normi nieza said...

hihik....tak habis taip daaa...

Mas said...

mas pun rindu kat n3 akak yg best ni...
salam kenal kak...
suka tengok lakonan akak....mantopp..

amyza aznan said...

hahahhahahahahhaahh!!adohaiii mmg dah ketagih sngt nk melantunkan jari jemari runcing ni kat keyboard lappy ni!!!!!!tapi ni haaaaa anak@ni!!!!tak tau duduk diam!!!

maisarah said...

lama betul x update blog baru....Ni da buat barukannn kena update selalu,jgn terus senyap je macam dulu,HeHEHe....Sukeee baca blog MYZa,sangat melucukan cerita tentang maid &anak2 ...Apa perkembangan baru Myza????

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Laa Puan Amyza, dr aritu tak dpt pengganti lg ke bibik indon kesayangan you tu? Takpe la tu.. ok apa, ibu mithali gitu kan..of coz busy selalu.

Suriada Sulong said...

cepat lah kak miza update. lame sudah tgguuuuuuu !
rindu rindu rinduuuuuuuuuuuu !
ntah brape kali khatam dh blog kak miza sbb tak t'update.

Suriada Sulong said...

cpt laa update !!!

NOOR FATIN said...

update la masa diorg dah tido. hehehe

ciK fLower meLawEr said...

ngehehheheh~~ mak owang minat akak!!! WWWW!!!

Ct_hAjAr said...

suke blog akak amyza..latest dengar pasal citer org yg nak huru harakan umah tangga akak kat melodi. xngat..tapi suka sgt bila akak bagi jawapan tu..class! follow blog u la..
click from Elia's Blog. :)

LIZA said...

Dah lama dah tunggu...blog kak myza..up-date la cepat...anak tidur..buat ler..kan ada gosip Amyza Aznan yang terbaru...he..3

LIZA said...

Up-date ler cepat...saya nak tahu pasal gosip panas hari tu....he..3

echah_syed said...

sgt bersimpati dgn watak u dlm trilogi cinta...u mmg d best!

Cik Miza said...

baca yang siap ni pn dah cukup seronok... =)))))

PynGees said...

waahhhh...akhirnya akak b'blog kembali...rindu la kak nk baca akaknye n3...wlu apa pn komen ttg akak..i ttp suke tengok u b'lakon..kelas!!

SueRosly said...

Su everyday tengok blog ni, tapi takde entry baru. Tak sabar nak baca entry baru dari Amyza... Yang d bomb n tulus dari hati Amyza... :)

Ryo Azhar Rahza said...

haloooo sis!tengok aku dah nyebok kat blog ko pulak dah ni..siap follow memfolow.....

ayooo..kesian pulak ko x sempat2 nak update ye..apakata basuh berak anak sambil menaip?cee.try..ce..try

orggilacinta said...

kak miza, sy ske tgk crite trilogi cinta tu... yg penting akak jgn jd mcm dlm crita tau..

akak dpt update blog sbulan skali pun cukup.. asal jgn lupekan kitorang..

- Malia - said...

hahahahaha.....anak kamu si abang tu noti sungguh...kesian anak si amy yg pompuan tu dibelasahnye..

susu ape ahkak bagi si rayyan tu minum.????badan bulat je...

AngahSayang2314 said...

hahaah..apa pun akak kena teruskan write akak nie..tergantung da..

nota goyang: suka akak punya lakonan kat trilogi cinta cian salmi dah meninggal..semalam (dlm cerita)

PynGees said...

kakkkkkkkkkkkkk...

cpt2 la update....rindu nk baca n3 akak nih..

Mama_Fatin said...

wowowowo akhirnye ade gak update..lekah le update.. lagi dan lagi dan lagi

Mama_Fatin said...

wowowowo akhirnye ade gak update..ate lekahle updatenye...ilang stress baca blog u

Mimie said...

hai amyza..
khatam smpai abes..mmg minat kat awak la..lawak sempoi

NaDia RaNi Rai said...

terbaca blog kak amyza nih. wakakakaaa....tergelak sorang2 di mlm hari (jgn ada org tersalah anggap kuntilanak mengekek sudah). Memang sempoi ah + melucukan...Mulai hari ni,blog kak amyza akan menjadi blog kegemaran saya.(sebelum ni malas nak baca blog2 org :p) (^_^)v

liyana said...

aduh punye lame nk tgu beliau update. akhir nya.... hehe

atty's said...

update lah blog pakai bb ..live entry lagi gitu

Cik Bucken said...

kak myza...citer trilogi cinte suram la xde watak akak lagik...xde rase 'geram2' tu dh xde...geram kat akak!hehehe>_<

mamasuri said...

cepat n bykkan updated..aku rindu nak kot bobel2..

azwin nalisa said...

lama gila x update.
ske bce citer psl maid akak.
hahahahaha*_*